fbpx

Tips voor de verduurzaming van uw bestaande woning

Als gevolg van strengere wet- en regelgeving en de gestegen energieprijzen is de wens en noodzaak van het verduurzamen van bestaande woningen groter dan ooit. Daartoe bestaan veel mogelijke maatregelen en verbeteringen, zowel bouwkundig als installatietechnisch, en de kosten zijn meestal aanzienlijk. Het kiezen van de maatregelen met de hoogste impact en de grootste besparingen en voordelen is lastig, temeer door de benodigde optimale onderlinge afstemming van de maatregelen zoals op het gebied van de technische installaties voor verwarmen, koelen en ventileren in relatie tot de bouwkundige randvoorwaarden. Een zorgvuldig plan van aanpak en inzicht in de gevolgen van de maatregelen is belangrijk.

Op installatietechnisch gebied zien we steeds meer nieuwe oplossingen en producten waarbij door aanbieders hoge beloften worden gedaan. Een goede toepassing is meestal echter afhankelijk van de juiste omstandigheden en voorwaarden. Helaas wordt aan die beperkingen vaak voorbij gegaan waardoor de resultaten voor de opdrachtgevers erg kunnen teleurstellen. Goed onafhankelijk en eerlijk advies is ook hier van groot belang.

Ik hoop u met deze informatie te helpen om problemen en teleurstellingen met uw aanpassingen te voorkomen, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van een duurzame en comfortabele woning.

Vul onderstaande gegevens in om de tips voor verduurzaming van uw bestaande woning GRATIS te ontvangen.

┬ę 2022 Mijninstallatieadvies  Privacy verklaring | Copyright | Algemene voorwaarden | Disclaimer