fbpx

Wat zeggen klanten over Mijninstallatieadvies?

“Tijdens de woonbeurs in de Jaarbeurs Utrecht hebben we besloten het lespakket te kopen. Het modulair opgebouwd zijn van de lessen, de zeer redelijke aanschafprijs en de digitale ondersteuning gaf de doorslag tot aanschaf van het pakket. De leerstof is prima opgebouwd en zelfs voor mij als leek op het gebied van installatie techniek erg goed te begrijpen. Het mooiste compliment kwam wel toen ik in een gesprek met onze aannemer aan mij de vraag werd gesteld:’Bent u werkzaam in de installatietechniek? U weet precies wat u wilt en heeft u programma van eisen voortreffelijk verwoord!’ Een beter compliment kan je niet krijgen en geeft ook aan hoe ik in een relatief korte periode gebruik heb kunnen maken van de lesstof van Sjoerd!
Tot slot: de aftersales van Sjoerd is ook uitstekend. De webinar biedt alle mogelijkheid tot het stellen van verdiepingsvragen. Daarbij spreek je ‘lotgenoten’ die ook erg waardevolle suggesties doen. Ik beveel het pakket zeker aan!”
Marcel Jongerius en Hannie Polak

Particuliere opdrachtgevers

“Wij zijn zeer tevreden over de informatie in de diverse filmpjes van ‘Mijninstallatieadvies.nl
We zijn in de fase van bouwplannen en tekeningen. De info uit de diverse filmpjes is goed te begrijpen en heeft voor ons het goede gesprek opgeleverd met de diverse installateurs. Door zelf kennis in te brengen komen we tot een beter eindresultaat.

Bijzonder prettig ook dat er geen verkoop elementen in de diverse filmpjes zitten. Het geeft objectieve en begrijpelijke informatie. We zijn zeer enthousiast !”

Petra en Gerben van t Klooster

Particuliere opdrachtgevers

“Onlangs per mail een aantal vragen gesteld en daar direct een uitgebreid antwoord op ontvangen met handige tips. Ook een online spreekuur gevolgd. Deze was erg nuttig en leerzaam.

Ook leuk om de plannen, vragen en ervaringen van andere mensen te horen. Sjoerd nam uitgebreid de tijd om op alle vragen in te gaan”.

Fleur-Anne Wijnhoven

Particuliere opdrachtgevers

“I.v.m. onze bouwplannen en mijn interesse in duurzame energie wilde ik graag zelf meer kennis en inzicht krijgen bij de benodigde installatie(s). Hoe werken de installaties, wat zijn de mogelijkheden en aandachtspunten bij het maken van een eigen maatwerk plan (do’s and don’ts), om zo onderbouwde invloed te krijgen in de keuzes die gemaakt moeten gaan worden.

Bij Mijninstallatieadvies van Sjoerd Eegerdingk heb ik d.m.v. het lespakket de kennis opgedaan om vervolgens tijdens de Live-dagen te checken of ik alles goed begrepen heb. Uiteraard ook de eigen bouwplannen voorgelegd en opties besproken. Tijdens mijn 1e gesprek met een installateur kon ik meepraten over de mogelijkheden van de installaties, kritische vragen stellen en zelf alternatieve mogelijkheden aandragen. De installateur was blij verrast met mijn bijdrage en dit heeft ook geleid tot aanpassingen in zijn advies.

Kortom, kennis en inzicht opgedaan en een fijn gevoel om de mogelijkheid te hebben je plannen voor te leggen aan de onafhankelijke vakspecialist.”

dhr de Vries

Particuliere opdrachtgevers

“De meeste mensen die een huis gaan (laten) bouwen weten weinig of niets van alle installaties die tegenwoordig toegepast worden. De videolessen leggen in duidelijke, begrijpelijke taal uit wat er allemaal bij komt kijken, welke keuzemogelijkheden er zijn, en wat de voor- en nadelen zijn van verschillende opties. Ook wordt de werking van diverse installaties helder uitgelegd. Door de rubricering en de indeling in korte lessen, kan men snel de relevante informatie vinden.

De online spreekuren zijn een nuttige toevoeging om dieper uitleg te vragen of ervaringen te delen met andere deelnemers. Het pakket is een uitstekende manier voor een beginner om zich goed voor te bereiden op gesprekken met architect en installateur en de keuzes die bij de bouw van een huis gemaakt moeten worden.”

Jonathan en Brigitta Heywood

Particuliere opdrachtgevers

“Je lessen zijn voor mij een fantastische steun in de rug om mij meer zelfvertrouwen te geven in contact met allerlei meer en minder deskundige partijen in het bouwproces. Ik kan nu echt meepraten, mijn wensen duidelijk formuleren en alternatieven beter afwegen.

Het niveau van je lessen is goed en begrijpelijk voor iedereen met interesse voor techniek.
De checklists zijn handig in gesprek met architect en installateur.

Je beschikbaarheid voor verdere uitleg zowel online als face to face is heel prettig en verhoogd zeker de waarde. De prijs van de modules vond ik aanvankelijk aan de hoge kant, maar als ik al dat persoonlijk advies meereken, dan krijg ik wel degelijk waar voor mijn geld.”

Karel Duran

Particuliere opdrachtgever

“Door vroegtijdig in het ontwerpproces deel te nemen aan Mijninstallatieadvies heb ik de informatie kunnen gebruiken voor een optimale woningindeling, een beter bouwkundig ontwerp en het kiezen van de beste technische oplossingen, opties en flexibiliteit.

Hierdoor ben ik blij en vol vertrouwen het traject gestart met aannemer en installateurs. Ik onderstreep de waarde van Mijninstallatieadvies.”

Jan Willem Overwater

Particuliere opdrachtgever

Mijninstallatieadvies voorziet in een grote behoefte die ik dagelijks ervaar bij onze opdrachtgevers en bij ons zelf. De installatietechniek is inmiddels dermate belangrijk bij het ontwerpen van een woning dat meer inzicht en kennis onontkoombaar is. Het feit dat dit pakket is opgesteld en wordt begeleid door een ervaren en deskundig adviseur als Sjoerd Eegerdingk, geeft ons alle vertrouwen in zowel de kwaliteit als de onafhankelijkheid en betrouwbaarheid.

Wij bevelen Mijninstallatieadvies daarom van harte aan. Uw woning is het zeker waard.

Aldwin van Hooft

Architect Msc/ Directeur, Van Hooft Architecten

Geweldig initiatief deze adviestool van Sjoerd Eegerdingk van Mijninstallatieadvies. Na bestelling al veel wijzer geworden van de diverse video’s. Zijn zeer aan te bevelen.

Frans van de Veerdonk

van de Veerdonk Bouwadvies & Ontwerp

Een eerlijk en deskundig advies !

Ik kan dit adviespakket van harte aanbevelen.

Ad van Rijsewijk

Oud-Directeur, Dubotechniek Comfortsystemen

© 2020 Mijninstallatieadvies

Volg Mijninstallatieadvies

Heeft u vragen?

Neem gerust even contact op