fbpx

Dankzij de Checklist Woninginstallaties weet u zeker dat u geen installaties voor uw nieuwe of te verbouwen woning vergeet! 

Voorkom dat u technische oplossingen over het hoofd ziet of achteraf moet concluderen dat u belangrijke aandachts-punten of interessante opties van uw installaties heeft gemist. 

Aanpassing of uitbreiding van uw installaties na realisatie is vaak niet meer mogelijk of alleen tegen hoge kosten. Gun uzelf de beste installaties en de geruststellende gedachte dat u overal aan hebt gedacht en de juiste keuzen hebt gemaakt. 

Al meer dan 10 jaar werken wij samen met Sjoerd en altijd met een tevreden opdrachtgever als resultaat. Het deskundige en onafhankelijke installatieadvies van Sjoerd blijkt daarbij steeds zeer waardevol te zijn. Wij maken als bureau inmiddels zelf ook gebruik van de verschillende tools die Sjoerd aanbiedt.
Ron van Dalen

Partner/ Bureaumanager, Bedaux de Brouwer Architecten

Graag wil ik meer mensen ondersteunen en op grotere schaal bijdragen aan de realisatie van goede woningen met een hoog comfort, woongenot, duurzaamheid en toekomstwaarde.

Het gebruik van een goede checklist is daarbij onontbeerlijk. Met plezier stel ik daarom mijn Checklist woninginstallaties beschikbaar. In iedere fase van het ontwerp- en bouwproces zult u veel steun aan deze lijst ondervinden.

 

Om zoveel mogelijk mensen vertrouwd te maken met Mijninstallatieadvies en ik u graag van dienst wil zijn, bied ik deze Checklist gratis aan.

U zult zeker plezier beleven aan het gebruik van deze Checklist!

Mijninstallatieadvies

Voor meer informatie en begeleiding verwijs ik u naar www.mijninstallatieadvies.nl

Het adviespakket Mijninstallatieadvies geeft u alle informatie die u nodig heeft, helpt u bij het maken en vastleggen van uw installatiekeuzen, biedt u de mogelijkheid om al uw vragen te bespreken en maakt dat u vertrouwen heeft en plezier beleeft aan het ontwerpproces en de realisatie van uw nieuwe woning.

Ik ben u graag van dienst om uw woonwensen te vervullen.

Contactgegevens

Mijninstallatieadvies
Uranus 13
5482 XG Schijndel

info@mijninstallatieadvies.nl

 

 

© 2020 Mijninstallatieadvies

Heeft u vragen?

Neem gerust even contact op