fbpx

Wie ben ik?

Ik ben Sjoerd Eegerdingk en ik ben adviseur installatietechniek voor gebouwen en woningen. 

Mensen omschrijven mij als deskundig, ervaren, eerlijk, betrouwbaar en onafhankelijk

Ik heb een jarenlange ervaring op het gebied van energiegebruik, binnenklimaat en technische installaties van gebouwen en woningen. 

Ervaring in de praktijk 

Ik heb gewerkt als ontwerper, adviseur en projectmanager bij adviesbureaus en aannemer/installateur. Ik heb veel onderzoek gedaan, ontwerpen gemaakt en bouwcontroles uitgevoerd. Ik ben verantwoordelijk geweest voor de uitvoering in de bouw en heb zelf opgetreden als opdrachtgever van leveranciers en installateurs.

Adviseur 

In 2007 ben ik gestart met mijn eigen adviesbureau Eklips advies te Schijndel waarbij ik veel particuliere opdrachtgevers en architecten heb mogen adviseren.

Kijk voor meer informatie over Eklips advies op de website. Eklips advies is u graag van dienst. 

Dankzij mijn achtergrond met complexe werken en technieken ben ik in staat om de ontwikkelingen bij woonhuizen goed te overzien, te volgen en te beoordelen.

Kennis delen

Daarnaast ken en begrijp ik de bouwwereld en heb ik veel ervaring met het begeleiden van opdrachtgevers. Zo weet ik wat voor hen, en dus voor u, belangrijk is. Sinds 2000 ben ik als docent verbonden aan het opleidingsinstituut van de branchevereniging TVVL en sinds 2008 betrokken bij de installatie opleiding van de Hogeschool Utrecht. Ik heb hierdoor ruime ervaring in het overbrengen van kennis.

Mijn team

Hoewel ik zelf verantwoordelijk ben voor de inhoud en kwaliteit van alle aangeboden informatie, ontvang ik assistentie voor zaken als webdesign, automatisering en beveiliging. Ook uw vragen over het adviespakket en bijvoorbeeld uw deelname aan de facebookgroep en de spreekuren kunnen door dit team worden behandeld.  Vragen met betrekking tot uw technische installaties worden altijd door mijzelf beantwoord.

Wat zeggen klanten over mij?

Overall erg tevreden met het werk van Sjoerd Eegerdingk en hoe hij ons door dit proces heeft geholpen. Ik heb er zelf veel van geleerd en heb het contact met Sjoerd als erg prettig ervaren. Een echte gepassioneerde vakman. Fijn! Het was het geld zeker waard! 
Chris en Dianne Bruggenkamp

Opdrachtgevers Nieuwbouw villa te Mierlo

Sjoerd is enthousiast en denkt echt mee, neemt de tijd, geeft vertrouwen en een heerlijk gevoel dat je het een beetje los kunt laten. Hij is erg kundig, kan goed aangeven wat wel slim is om te doen en wat je juist beter niet kunt doen, zorgt dat de verschillende systemen goed bij elkaar passen, strenge keuring na installatie. Al met al is het een zeer fijne samenwerking geweest.
René en Marijke Mombers

Opdrachtgevers nieuwbouw villa te Hilvarenbeek

“Bouwen is werk voor specialisten, zeker als je in een gebouw goede energie en- klimaatprestaties wilt behalen. Sjoerd Eegerdingk is zo’n betrouwbare en kundige specialist. Hij heeft ons héél goed geadviseerd bij de installaties voor ons nieuwe huis”.
Simon en Myra van Esch

Opdrachtgevers nieuwbouw villa te Oisterwijk

De samenwerking met Sjoerd Eegerdingk is ons erg goed bevallen.  Makkelijk benaderbaar en kon onze wensen goed vertalen naar de praktijk. Het eindresultaat is prima. Hij heeft het ontwerp en bestek van technische installaties tot in detail uitgewerkt en erop toegezien dat de aannemer/installateurs het uitvoerden zoals bedoeld. 
Rob Jansen

Opdrachtgever nieuwbouw huisartsenpraktijk te Barsingerhorn

Met de hulp van Sjoerd Eegerdingk zijn alle installaties tot in de details gespecificeerd. Dit heeft ertoe geleid dat in de uitvoeringsfase alles probleemloos is verlopen en alles ruimschoots aan de hooggespannen verwachtingen voldoet. Bovendien heeft Sjoerd tijdens en na de uitvoeringsfase alles zeer goed begeleid en gecontroleerd. In het gehele traject heeft Sjoerd van het allereerste begin tot het einde een goede en zeer snelle service geleverd. Terugkijkend op ons project zouden we zeker opnieuw met Sjoerd in zee gaan. Sterker nog, we zouden niet weten hoe we zonder zijn hulp een zo fijne woning hadden kunnen bouwen.
Rob en Pam Zwarts

Opdrachtgevers nieuwbouw villa te Hilvarenbeek

Sjoerd heeft ons zowel voor, tijdens als na de bouwperiode, vakkundig en tot volle tevredenheid voorzien van advies voor de W-installaties in onze woning. Sjoerd staat altijd voor je klaar en is deskundig. Als opdrachtgever kijken wij terug op een plezierige samenwerking die wij graag delen met anderen.

Frank Raaijmakers

Opdrachtgever nieuwbouw villa te Goirle

© 2019 Mijninstallatieadvies. Alle rechten voorbehouden